• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Landhuis Brakkeput Mei Mei organiseert dit weekend het eerste openlucht spirits en grill event ‘On the Rocks’. Het landhuis en de terassen er omheen worden omgetoverd tot vijf verschillende sfeervolle ruimtes die in het teken staan van whiskey, cognac en likeuren, rum, vodka en cocktails.

Liefhebbers krijgen de mogelijkheid verschillende whisky-, en rum soorten met elkaar te vergelijken, de nieuwste cocktails uit te proberen en te genieten van goede cognac. Naast goede ‘spirits’ worden diverse grillgerechten geserveerd: van robuuste vleesgerechten van Mei Mei’s traditionele grill tot fijne visgerechten van de grillplaat.

Spirits
In de verschillende ruimtes kan aan de bar een keuze worden gemaakt uit mooie selecties ‘spirits’. Voor een wat gewaagder drankje kun je terecht bij de ‘Naughty nurses’. Zij verhopen shots of kun je kun een shot winnen met het Rad van Fortuin. Of doe je juist tegoed aan een jello shot. De bartenders van ‘Mojitos & Mixology’ zorgen voor heerlijke cocktails. Kortom, voor een ieder wat wils.

Entertainment
Maar het blijft niet alleen bij heerlijke drankjes en grillgerechten. Het event wordt compleet met spectaculaire acts van vuurspuwende steltlopers, dansshows en theater. Gino Coelho en Roy & Wendy, Norman Moron, Michael Anthony op de saxofoon, Los Compadres enJulio Pallacio en dj Ian zorgen voor de muzikale noot.

Kaarten
On the Rocks begint morgen en zaterdag om 19.00 uur bij Landhuis Brakkeput Mei Mei. Kaarten kosten 50 gulden (inclusief 25 gulden munten) en zijn verkrijgbaar bij 24-uur uit de muur, Albert Heijn, Beep Beep en Mensing’s Caminada. Morgen zijn er ook kaarten tegen een gereduceerde prijs beschikbaar via FunMiles.

www.versgeperst.com