• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Salsakoning Oscar D’Leon heeft gisteren zijn linkeroog flink bezeerd. De zanger werd in zijn huis in Miami geraakt door een koffer die tegen zijn oog sloeg. Dat meldt zijn manager Oswaldo Ponte via Twitter. D’Leon is momenteel herstellende in een ziekenhuis in Florida.

 
Na het incident is de zanger bij de eerste hulp geholpen door dokter Jose Martinez, die hem direct doorverwees naar het Beascom Ziekenhuis Palmer Eye Institute in Miami. Daar is hij behandeld door een team van artsen.

Rust
De salsakoning moet van de artsen minstens twintig dagen rust houden. D’Leon was bezig met een tour, die is tijdelijk opgeschort totdat zijn linkeroog is genezen. Oscar D’Leon viert met zijn tour zijn 40-jarig bestaan in de Zuid-Amerikaanse muziekwereld. Ponte laat weten dat de deelname van D’Leon aan het International Salsa Festival Boca de Rio in Mexico niet wordt verschoven. Het festival staat gepland voor 18 mei.

Foto: Twitter @OscarDLeon

4 reacties op “Oscar D’Leon in het ziekenhuis”

 1. Ik denk dat er toch wel overeenkomsten zijn tussen Oscar de Leon en Brian Mariano.

  Beiden zijn namelijk door een koffer in een staatshotel terecht gekomen. Oscar in een ziekenhuis, Brian in de gevangenis.

  Alhoewel, 10 maanden na zijn veroordeling loopt Mariano nog steeds vrij rond.

 2. Hopelijk heeft M.D. Concepcion in het verkeer een sneller reactievermogen!

 3. Wel even ter zake blijven a.u.b. Het met verdekte ironie (spot) commentaar leveren door derden /voor wie het koffer gebruik vermakelijk is moet niet suggestief zijn. Zeg wat je te zeggen hebt of hou anders je commentaar voor je. Met andere woorden, waar heb je het over Hans Groen? Is de zaak zanger in casu ,visa versa, te vergelijken met Brian Mariano of wat?

 4. Tja, een koffer kan flinke problemen veroorzaken.

  Of niet, Brian Mariano?