• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Onze eigen Versgeperster Aruna Jhagru heeft de fotowedstrijd van Huntu Kòrsou Magazine gewonnen. De wedstrijd ging om wie er de mooiste foto van Seú kon schieten. De winnende foto staat in de tweede editie van het tijdschrift dat vandaag online gegaan is.

 
Uit alle inzendingen koos huisfotograaf Joke Van Eeghem de tien mooiste foto’s. Het team van het magazine koos uit deze selectie de winnaar. De tweede winnaar is door de lezer gekozen.

Better quality of life
Huntu Kòrsou Magazine zet zich in voor een ‘better quality of life’ op Curaçao door mensen en initiatieven die daaraan bijdragen in woord en beeld te vatten. Het tijdschrift is gevuld met verhalen over mensen en organisaties die zich inzetten voor de samenleving, beelden van de unieke schoonheid van Curaçao en initiatieven die het leven van anderen opvrolijken. Ervaringen en indrukken om iedereen op Curaçao en daarbuiten te inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan Dushi Kòrsou. Het tijdschrift verschijnt in het Nederlands, Engels en Papiaments.

Abonnee
Gratis abonneren kan via de website van Huntu Kòrsou of via hun Facebookpagina. Het tijdschrift is een initiatief van stichting Huntu Kòrsou, Divi Design en I’ntipi. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Shakti-Aroena Lakhi op het nummer 698-5785 of 767-0206.

Winnende foto van Aruna Jhagru

2 reacties op “Versgeperster wint fotowedstrijd Seú”

  1. Gefeliciteerd! Keep on the good work!

  2. Congrats. Bon Bon.