• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAOÇAO – JCI IOBA presenteert ook dit jaar weer de Creative Young Entrepeneur Award (CYEA). Ondernemers vanuit verschillende sectoren kunnen strijden om deze titel met de bijbehorende kapitaalinjectie van 10.000 gulden in het bedrijf. Dit jaar is het thema ‘Business Excellence – Unleash the Creativity in you’.

Deelnemers kunnen genieten van waardevolle cursussen, die het doel hebben verschillende bedrijven naar een nog hoger niveau te tillen; ‘Business Excellence’. Naast de workshops is er een competitie waarin deelnemers concepten van hun diensten en producten tentoon kunnen stellen aan het Curaçaose en internationale publiek.

Junior Chamber International
JCI IOBA Curaçao is een lokale organisatie dat geaffilieerd is aan Junior Chamber International (JCI). Dit is een wereldwijde federatie van jonge actieve leiders tussen de achttien en 40 jaar die zich toewijden aan het brengen van positieve ontwikkelingen in onze samenleving. Met de CYEA wil JCI erkenning, stimulans en waardering geven aan de exceptionele ondernemers en de creativiteit die ze gebruiken om succesvol te zijn binnen hun bedrijf. Een ander doel van de award is de economie verder te doen ontwikkelen door het cultiveren van ondernemerschap.

Deelname
Ondernemers tussen de achttien en 40 jaar kunnen zich tot uiterlijk 22 april inschrijven. Verdere informatie over het programma of deelname is te vinden op de website van IOBA-CYEA. Contact opnemen met de organisatie kan via cyea.curacao@gmail.com.

www.versgeperst.com