• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jörgen Raymann komt naar Curaçao om op donderdag 18 april ‘The Comedy Factory, Caribbean Tour’ te hosten. Die avond introduceert hij de Amerikaanse stand-up comedians Tony Woods, Erin Jackson en Todd ‘T’ Rex. Opbrengst van de show gaan naar Fundashon FELIS, Huize Totolika en Hofi Alzheimer.

Jörgen Raymann is geen onbekende op Curaçao en heeft hier al meerdere malen op het podium gestaan. Zo heeft hij ook hier op het eiland zijn jarenlange theateroptreden afgesloten met zijn stuk ‘Frede’. Raymann is verder bekend van de Nederlandse televisieshow ‘Raymann is laat’, met onder andere zijn welbekende alter ego Tante Els, en ‘Zo: Raymann!’.

Stand-up comedians
Tony Woods, Erin Jackson en Todd ‘T’ Rex zijn ervaren Amerikaanse stand-up comedians die samen garant staan voor typische Amerikaanse humor. Het drietal wordt geroemd om hun improvisatietalent en het vermogen op het publiek in te spelen.

Benefietavond
Zoals bekend heeft The Comedy Factory een fundraisingkarakter. Zo ook deze avond. Fundashon FELIS richt zich op de naschoolse opvang en begeleiding van kinderen. Totolika is een vereniging van ouders en vrienden van personen met een verstandelijke handicap. Het zet zich vooral in voor de begeleiding van ouders, de bewustwording van de gemeenschap en het helpen opzetten van voorzieningen. Hofi Alzheimer is een tweemaandelijkse sociale bijeenkomst georganiseerd door Stichting Alzheimer Curaçao. Tijdens deze bijeenkomsten worden lezingen gehouden voor patiënten, familieleden en vrienden.

Kaarten
De kaarten kosten 85 gulden en verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en bij de leden van de Rotary Club Curaçao, die deze avond mede mogelijk maakt. De show begint om 20.00 uur en vindt plaats in de open lucht in het Avila Beach Hotel. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open. Verdere informatie is te vinden op de Facbookpagina van Rotary Club Curaçao en bij Donardo L. Vrolijk (462-7800) en Mirto F. Murray (738-0280).

 

1 reactie op “Jörgen Raymann host The Comedy Club”

  1. Wie gaan er allemaal? Aan het twijfelen als ik kaarten moet halen.