CURAÇAO – Stichting I-Animal heeft afgelopen zondag in verband met wereldzwerfdierendag een hondenshow georganiseerd in stadion Johnny Vrutaal. Voorlichting van het publiek stond voorop. Daardoor kwamen honden met verschillende leeftijd en komaf aan bod, die ook verschillende functies hebben.

Toeschouwers konden kijken naar een puppytraining, gericht op gehoorzaamheid van de jonge honden. Een beveiligingsexpert demonstreerde de aanvallen, vastpakken en -houden van waakhonden. In een parade van diverse rashonden werd hun specifieke karaktereigenschappen belicht. Een parade van voormalige zwerfhonden vertelde het verhaal over hun vondst en het socialisatieproces van de dieren. Een fototentoonstelling gaf ter aanvulling een gezicht aan hun historie. De organisator keek tevreden terug op de reacties van het publiek.

1 reactie op “Hondenshow in stadion Johnny Vrutaal”

  1. Een beest is je beste vriend of het nu een paard of wat dan ook is,als het maar geen ???? is,wat doe je er dan mee!,ik doe een prijs vraag,één zak voer na keuzen.VRAAG welk ongedierte is het meest gewild?.,