CURAÇAO – Het fenomeen Knit Graffiti is een vorm van street art die is ontstaan in Houston, Texas en inmiddels is overgewaaid naar andere landen. Het doel is de wereld een stuk vrolijker maken door objecten te versieren met breisels. Restaurant Zest wil het strand ook opvrolijken en zoekt hiervoor ‘breiwilligers’.

Voor dit wild-brei-project, zoals Knit Grafitti in Nederland wordt genoemd, zijn heel wat breiende handen nodig. Het is de bedoeling dat een groep breiwilligers een palmboom adopteren en inpakken in een kleurrijk breisel.

Onthulling
Tijdens het ‘Turning Tables Beach Festival’ dat op zondag 9 juni plaatsvindt, wordt het resultaat van het gezamelijke brei-project onthuld. Iedereen mag meedoen aan deze nieuwe rage. Mee breien kan door je aan te melden via de website van het restaurant.

2 reacties op “‘Breiwilligers’ gezocht”

  1. Een straatlantaarn met een gebreide das in Nederland; is nog iets bij voor te stellen met een winter zoals jongstleden….maar een palmboom gehuld in wol dat kan toch echt niet! Net zoiets als in je koltrui op t strand gaan liggen?!

    Curacao is al kleurrijk genoeg van zichzelf die heeft dat helemaal niet nodig. Daar word ik vanzelf vrolijk ook zonder brei project met al die kleurige geklede bewoners en huizen. Benieuwd of dit wat wordt maar ik denk t niet 🙂

  2. si si lekker inhaken dames !!