• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een eiland met honderden kleuren, geuren en mensen met ieder hun eigen ‘way of life’. Regelmatig brengen wij iets op het eiland onder de aandacht. Dit keer neemt Versgeperst.com een kijkje bij Jeremy Snijders die bij het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (KBB) de cursus Leermeester volgde.

De training is bedoeld voor vakmensen uit iedere sector die studenten op de werkvloer begeleiden en beoordelen tijdens de periode dat zij werken en leren combineren. Het KBB bereidt de leermeester voor op de taken van een leermeester tijdens de praktijkperiode.

Leermeester
De training bestaat uit vier bijeenkomsten van elk één dagdeel met tussenliggende periodes van twee weken. In de tussentijd passen deelnemers de behandelde stof in de praktijk toe en werken opdrachten uit in een werkboek. Kijk voor meer informatie over de cursus op de website van het KBB.

2 reacties op “Vers@ KBB Leermeester”

 1. Ik vind dit super !
  Met mijn ervaring als leermeester ben ik het helemaal eens met henki.
  Ik zal gelijk mijn koffers inpakken met mijn diploma’s ,om daar een handje
  mee te helpen.Ik word helemaal wakker geschud als ik dit soort nieuws hoort.
  Is er mogelijkheid om op dit gebied werk te vinden,dan ben ik beschikbaar .
  Gefeliciteert met uw iniciatief ,ik hoop dat er zo meer structuur komt op ons eiland.

 2. goede zaak dat leermeesterschap, nog beter zal het zijn dart elk bedrijf dat stageloopers heeft een erkende leermeester verplicht heeft.