• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Net als vorig jaar sleept Curaçao ook dit jaar de 2013 About.com Readers Choice Awards in de wacht. Het eiland was samen met Grenada, Barbados, St. Kitts and Nevis en Bonaire in de race voor de prijs. Curaçao passeerde de andere genomineerden met maar liefst 42 procent van de stemmen.

Met de winst krijgt het tropische eiland op internationaal gebied extra aandacht van reiswebsite About.com. “Ik hou van Curaçao: het eiland verwelkomt toeristen, maar het lijkt eigenlijk niet te toeristisch…. Er is genoeg te doen,” vermeldt de website. “Het eiland is groot genoeg om zelf op ontdekking te gaan. Curaçao is echt en divers.”

6 reacties op “Curaçao wederom winnaar award About.com”

 1. @ Waasie, wie heeft er nu niet van gehoord van ons tweeën? (wink)

 2. @tuna, ooit van sarcasme gehoord?

 3. Nu de vervuiling aanpakken, die van ISLA, van de politici die het eiland naar de donder helpen en de porko sushis die er wonen en aan wie de schoonheid van het eiland letterlijk voorbij gaat.

 4. Zeg Arthur Waas, hoe lang geleden ben jij op Curaçao geweest? Ik heb nu al enkele stukjes van jouw hand hier gezien, die met de huidige realiteit niets maar dan ook helemaal niets te maken hebben. Welk eiland heb jij het over dat door het gouvernement wordt schoongehouden?? Vergis je je niet met een ander eiland?

 5. Netjes, gefeliciteerd Curacao. (Van Aruba)

 6. Zoals ik vele malen voorheen heb verklaard dat Curaçao het juweeltje van de Caribbische gemeenschap is en er ontzaggelijk vel te doen en te zien is. Een eiland dat niet door toerisme vervuild wordt omdat het netjes en schoon gehouden word door het gouvernment, gemeenschap en vrijwilligers.
  je kunt voor uren en zelfs dagen rond zwerven en van alles zien en genieten en de prachtige stranden te bezoeken. I sta er niet verbaasd van dat Curaç weer gewonnen heeft. Well done Curarçao !!!