• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO- Het populaire Nederlandse televisieprogramma ‘Enkele reis paradijs’ van RTL4 kent een winnaar. Televisiekok Herman den Blijker heeft dinsdagavond na een spannende finale de chefkok gekozen voor het nieuwe beachrestaurant van Papagayo Beach Resort. En de winnaar is …

Frank Schurink is de gelukkige chefkok van de nieuwe beachclub op Jan Thiel die eind dit jaar de deuren opent. In de finale versloeg hij met het lekkerste gerecht zijn tegenstander Ewout Lindenhovius. De 28-jarige Frank Schurink ruilt, samen met zijn vriendin Kimberly, Vlaardingen in voor het zonovergoten en paradijselijke Curaçao.

Inwerkperiode
Omayra Thielman, restaurantmanager van Papagayo Beach Resort, laat ons weten dat Frank en Kimberly al sinds februari op het eiland verblijven. “Frank is nu bij ons in dienst om ingewerkt te worden, leveranciers te leren kennen en bekend te raken met het reilen en zeilen van de horeca op Curaçao. Kimberly werkt ook op ons resort, bij de frontoffice. Op Jan Thiel wordt momenteel druk gebouwd aan de beachclub waar Frank de chefkok wordt. De planning is dat de beachclub in oktober opengaat.”

Frank Schurink

2 reacties op “Winnaar ‘Enkele reis paradijs’ bekend!”

 1. Hello mensen het was een plezier om met jullie gewerkt te hebben. Het is alweer bijna een jaar geleden. Just a memorie refresment ik reed jullie rond op het eilend samen met Glenn etcetera. Fiesta Tours.
  Frank al het beste en als ik op Curacao kom zal ik je zeker evenn komen opzoeken. In th meantime all the best from Florida USA.Philip Tecla 813-541-7520
  Groeten aan Herman whenever je contact met hem hebt.

 2. Gefeliciteerd Frank dat je gewonnen hebt.
  Je hebt het verdient.
  Ik wil jullie bieden heel,heel veel suc6 wensen met het slagen op dit mooie eiland.
  Heel veel toi,toi,toi en ga ervoor.
  Je kunt het!

  Fijne paasdagen!

  gr uit Vlaardingen