• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – John Baselmans gelooft in de kracht van energie en werkt hier al jaren mee. Volgens Baselmans leven we in een wereld waar veel mensen het niet meer zien zitten en in het ongewisse zitten. In zijn nieuwe boek ‘Levenscirkel’ gaat hij daar uitgebreid op in.

 
Baselmans doet dat via de zogeheten cirkel van het leven, ‘de cirkel van ongekende schoonheid’. Volgens de schrijver verandert het leven van de lezer definitief en brengt hen naar een wereld van ongekende kracht en schoonheid. Het boek ‘Levenscirkel’ is gratis te downloaden.

1 reactie op “De echte wereld waarin we leven”

 1. Citaat uit zijn werk:
  “Laat me dit stellen:
  Premisse 1: We hebben het over het absolute
  Premisse 2: wat dan de bron moet zijn,
  Conclusie: want de bron is dus absoluut”
  Einde citaat
  Een mooier en dommer voorbeeld van een cirkelredenering kan je bijna niet bedenken. Neen, dit geschrift handelt niet over denkfouten, het is de eerste ‘intelligente’ stelling uit het nieuwe Bazelwerk. Het is goeddeels een bij elkaar ‘gegoogled’ document, waarin dhr. Baselmans zich definitief onsterfelijk belachelijk maakt. Deze man is serieus dom –geloof je me niet? Lees zijn ‘pennenvruchten’ en oordeel zelf. Overigens zullen we Baselmans maar niet aanvallen op het feit dat al zijn schrijfsels in zeer slecht Nederlands zijn geschreven. Daar kan hij niks aan doen; da’s de dyslexie.
  Voor een iegelijk die wil weten wat iemand met een IQ van 80 met dyslexie nog kan betekenen in de literaire wereld? Lees maar. Niets, echt helemaal niets. Oh ja, maar ‘niets is iets’, aldus de wijsheid onzer Bazelende John…
  Sjonnie, wees jij nou maar lief voor mensen in nood, daar ben je goed in. Stop alsjeblieft met elke poging iets ‘intelligents’ te schrijven; je kan het gewoon niet. Is heus niet erg hoor, maar als je het dan toch doet, krijg je natuurlijk wel reactie. Ik wil je aanraden toch maar eens naar deze website te gaan, waar van alles staat opgeschreven over rederneringen en de valkuilen erin: http://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden Maar in jou belevingswereld is Wikipedia die slechte vrucht van mensen die de waarheid willen verhullen. Nou ja –ik stop!!!