• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Curaçaose strand Porto Mari heeft het bedrijf Green Force ingeschakeld voor het opzetten van een recyclingprogramma. Afval wordt voortaan gescheiden ingezameld. Naast de strandgangers doet ook het barpersoneel mee.

“Ik zie steeds meer bewustwording bij de bevolking en in de zakelijke sector. Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij Green Force voor de opzet van een recyclingprogramma. Dat is heel belangrijk voor het milieu, zowel op lokaal niveau als op wereldniveau. Door te gaan recyclen en door verantwoordelijkheid te nemen over het afval dat je zelf genereert, zorg je ervoor dat je milieubewuster omgaat met materialen en grondstoffen, bespaar je de landfill en genereer je werk en inkomen voor het eiland”, aldus Green Force-eigenaar Timo Brouwer. Het bedrijf recyclet aluminium blikjes, plastic PET drinkflessen (beiden consumentenafval) en LDPE plastic wrap (industrieel afval).

3 reacties op “Porto Mari gaat recyclen via Green Force”

 1. Beste heer de opmerker,
  Goedemiddag, “er is geen ergere blinde dan degene die niet wilt zien”, er bestaat papier recycling op Curacao al meer dan 20 jaar.

  Even naar Google, toets in “paper recycling curacao” en dan ziet u ook het licht. Papier is biologisch afbreekbaar en daarom valt het niet onder de prioriteiten lijst van Green Force. Wel is het zo dat het al lang kan op dit eiland.

  Hopelijk kunnen we u ook verwelkomen als groene warrior op Curacao.
  Green Force

 2. En wat doen we met die BERGEN papier? Kranten, tijdschriften etc.? In de sushibak blijven gooien?

 3. Bravo, Green Force! Weer een goed voorbeeld van niet enkel praten, maar DOEN!
  Dit werkt voor mensen met een normaal IQ zéker aanstekelijk. Wie gaat volgen?
  Staat hier los van, maar waar staan glasbakken van Selikor, een weet enkel die bij Colon.