• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twintig leden van de U.S. Forward Operating Location (USFOL) hebben woensdag de handen uit de mouwen gestoken en het terrein van Parke Tropikal Zoo aangepakt. De vrijwilligers hebben een groot stuk grond schoongemaakt dat gaat dienen als plek om te picknicken.

De grote schoonmaak heeft maar liefst een grote container gevuld met puin. De organisatie van de dierentuin en de USFOL blijven in de toekomst samenwerken ten behoeve van Parke Tropikal Zoo.

6 reacties op “USFOL helpt Parke Tropikal Zoo een handje”

 1. Romad, zou Wiels dus nog wat van kunnen opsteken !

 2. Een niet aflatende charme offensief van de USFOL.

 3. Alweer “anderen” die de rotzooi opruimen en trachtten het nodige te verbeteren, dit door totale afwezigheid van ook maar iets van nationale trots en samenwerking,dan wel iets voor een situatie over hebben.

 4. @opmerker, nee opmerker, ”we” blijven liever DAGELIJKS ruzie in de media maken, lees: radio. Bekvechten om politieke posities en zelfverrijking te behouden, daar gaat het om.
  Daar wordt de radio tegenwoordig voor gebruikt, om ruzie te maken in plaats van waardevolle informatie door te geven en zelfredzaamheid te stimuleren bij de bevolking.
  Mensen zitten de hele dag gekluisterd voor de radio alsof het om een soap gaat, is het ook een beetje.

  Men kan zeggen wat men wil van dhr. Wiels maar hij is vaak heel goed bezig. Hij stimuleert duurzaamheid en zelfredzaamheid bij de bevolking. Hij geeft iedereen een ”schop onder de kont” om zelf wat te doen.

  Anderen houden liever het handje op bij Nederland. Nos mes ”No” por / “we kunnen het zelf niet” zeggen ze dan, slogan PAR.
  ”We” kunnen of willen niet eens zelf ons eigen tuintjes schoonhouden, die worden geasfalteerd of dichtgemetseld zodat ”we” nooit meer hoeven te tuinieren of harken.
  En maar klagen dat groente en fruit duur zijn, maar ”jouw” eigen tuin is permanent onvruchtbaar gemaakt uit pure gemakzucht.
  “Wij” willen onze handjes niet vuil maken.

  Gisteren was in dat Internet programma van dhr. Wiels een man aanwezig die vorig jaar begonnen was met tuinieren, na aandringen van dhr, Wiels.
  Meneer kwam naar de studio met trossen Curacaose bananen en papayas en vertelde dat hij nog veel meer gewassen in de tuin heeft. Alles onbespoten, puur natuur dus.

 5. Vroeger zag je nog wel een gedetineerden langs de weg om schoon te maken. Zelfs dat gebeurt niet meer. We blijven gewoon troep maken en zijn als een derde wereldland afhankelijk van buitenlandse hulp. Om je diep te schamen.

 6. En YDK? Druk, druk,druk …………