• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het WTC stond gisteren op zijn kop tijdens de International Carnival Queen 2013. Honderden bezoekers genoten van twintig schoonheden die hun beste beentje voortzetten om de jury te overtuigen. Daar bleef het zeker niet bij, zowel lokale als internationale artiesten lieten de zaal swingen.

Onder andere Tobi Love liet de vrouwelijke kijkers in de zaal zwijmelen. Na zijn optreden ging het gehele publiek uit zijn dak door onze eigen Tumbakoning Dju Dju V met zijn winnende tumba ‘Tin wowo riba bo’. Daar bleef het zeker niet bij. Zo is er ook met de heupen geschud tijdens een optreden van salsakoning Tito Nievesby en Lesley Grace, bekend van de hit ‘Will you still love me tomorrow’.

Queen 2013
De avond draaide natuurlijk om de twintig schoonheden. Nadat de queen van vorig jaar, Yasmine Dos Santos uit Kaapverdië, het laatste woord had gesproken en een spetterend optreden gaf waarbij iedereen op het puntje op zijn stoel zat, was het tijd om bekend te maken wie de kroon mag dragen. Miss Cuba Yaneisys Prado Torres mag sinds gisteravond voor altijd International Carnival Queen 2013 noemen. Onze eigen Stephanie Chang is ‘2nd runner-up’ geworden.

Prijzen:
Miss congeniality – Soraia Dias, Kaapverdië
Miss photogenic – Lynette do Nascimento, Aruba
Best Carnival Costume – Temisha Libert, U.S. Virgin Islands
4th runner-up – Temisha Libert, U.S. Virgin Islands
3th runner-up – Suanny Lopez, Colombia
2nd runner-up – Stephanie Chang, Curaçao
1st runner-up – Lynette do Nascimento, Aruba
International Carnival Queen 2013 – Yaneisys Prado Torres, Cuba

www.versgeperst.com