CURAÇAO – De mensen van Shout Productions hebben twee jaar lang gestreden om haar hier te krijgen en eindelijk is het nu gelukt: Ilse DeLange brengt over twee weken een vluchtig bezoek aan Curaçao. Op 2 februari staat de Almelose zangeres op de Kleine Werf in Punda voor een spetterend concert.

Met maar liefst twaalf soloalbums en twintig top 40-hits behoort de 35-jarige zangeres tot één van de grootste zangeressen van Nederland. Hits als ‘World of Hurt’, ‘I’m not so tough’, ‘Miracle’ en ‘Incredible’ zijn bij het grote publiek door de jaren heen uitgegroeid  tot echte meezingers.

Toegang
Op de avond van 2 februari gaan de hekken om 20.00 uur open. Een DJ verzorgt dan het voorprogramma, later op de avond begint het optreden van Ilse DeLange. Early Bird-tickets voor het concert kosten 45 gulden en zijn nog tot maandag te krijgen. Daarna kosten kaarten in de voorverkoop 60 gulden. Je kunt ze krijgen bij Albert Heijn Zeelandia, Van der Tweel Supermarkt Jan Thiel en Bruna. Op www.ATCuracao.com bestel je ze online. Aan de deur kost de toegang 70 gulden. Meer informatie vind je op www.ilsedelangecuracao.com.

www.versgeperst.com