• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na lang wachten zijn net de eerste acht artiesten van Curaçao North Sea Jazz bekendgemaakt. Als mainartist treedt Luis Miguel op. Ook beklimmen de Hot 8 brass band, de Loss Lobos groep, Christian McBride Big Band, New Cool Collective, Raphael Saadiq, Radio Music Society en The Roots het podium.

De overige zestien  namen die gedurende het tweedaagse festival gaan optreden worden in de komende twee maanden met mondjesmaat bekend gemaakt. De organisatie maakte bekend dat ze in onderhandeling zijn met grote namen die sensationeel zijn. Ook zullen er natuurlijk lokale artiesten optreden. Deze worden ook later bekendgemaakt.

Brionplein
Ook dit jaar zijn er weer gratis concerten op het Brionplein. Op zondag treedt er een gospelartiest op, van wie de naam later bekend gemaakt zal worden. Op maandag kan je genieten van El Gran Combo de Puerto Rico.

Kaarten
Door een verhoging van de OB naar 9 procent is de nieuwe prijs voor een dagkaart 205 dollar. Per avond zijn er 12.000 kaarten beschikbaar die verkrijgbaar zijn 24-uur uit de muur, Mensing’s Caminada, Tik Tak en Mobile Planet. Ook dit jaar is het mogelijk om in vier termijnen te betalen. Vanaf vandaag kan je de aanbetaling doen tot en met eind juli.

Buitenland
Voor mensen die in het buitenland wonen en het festival willen bezoeken is een speciaal telefoonnummer geopend: 522-jazz. Dit kan je bellen om kaarten te reserveren. Geld moet dan worden overgemaakt en de kaarten worden naar je opgestuurd.

9 reacties op “Eerste acht namen CNSJ bekend”

 1. Hierbij zal Ergenis voor alle mensen het verschil in OB bijbetalen daar hij er geen probleem mee heeft!

 2. @Barika hel: voor erotisch entertainment, ja. Lijkt mij niet echt van toepassing op CNSJ.

 3. Wat een zanikerds wonen er op dit eiland. NSJ 2013 gaat gelukkig door, en de eerste 8 namen zijn (voor de mensen die er verstand van hebben en naar meer dan top 40 muziek luisteren) al sensationeel!

  En jullie maar zeiken over de OB…. *zucht*

 4. Kaartverkoop is nog niet gestart hoor mensen! Maar tegen detijd dat het start is de OB al wel verhoogd

  Verhoging geldt trouwens wel voor entertainment

 5. 24 uur uit de muur.leuk klusje voor ??

 6. Sterker, als de OB-verhoging er al komt (de Staten moeten daar nog over beslissen), zal dat op grond van het huidige voorstel NIET voor tickets voor muziekevenementen gelden.

 7. Jardim wilde toch onderzoek doen naar bedrijven die hun producten voor 9 procent OB al verkopen terwijl dit niet mag. Laat hem maar beginnen bij CNSJ!

  In ieder geval wordt dit nu echt onbetaalbaar voor de gemiddelde YDK

 8. OB is nog niet verhoogd dus als je nu kaarten koopt en volledig betaalt, mogen ze enkel de 6% in rekening brengen! Namen tot nu toe overigens niet echt bijzonder… We wachten in spanning.

 9. uhm is nog niet rond toch met de OB….