• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het vakantiegevoel in Nederland is soms ver te zoeken, maar op de jaarlijkse Vakantiebeurs waan je je even in de woestijn, op de piste of natuurlijk in de tropen. Ook Curaçao stond dit jaar weer op de beurs en werd goed bezocht door de Nederlanders.

Midden in het Caribbean Village, vergezeld door onder meer Bonaire, Aruba, Jamaica en Suriname, is de bekende Curaçaose vlag te vinden. Door verschillende lokale kenners wordt enthousiast verteld over de natuur van het eiland, ons beroemde Karnaval en natuurlijk de muziek en het eten. Om het gevoel compleet te maken kan er ondertussen worden geproefd van echt Krioyo eten.

Organisaties
Vertegenwoordigers van de volgende organisaties zijn aanwezig op de beurs: kan er ondertussen worden geproefd van echt Krioyo eten. Onder andere vertegenwoordigers van Renaissance Curaçao Resort, Hotel ‘t Klooster, Hilton Curaçao, Livingstone, Ostrich Farm, Sea Aquarium, Ocean Encounters, Dolphin Suites, Avila Hotel, Santa Barbara Beach Resort, Blue Bay Golf, Sandton Kura Hulanda, Does & Cadushi Travel, Kontiki Beach Resort Curaçao, CTB en Pelican Boat Trips

Bezoek aan de beurs
De Vakantiebeurs begon woensdag in de Jaarbeurs in Utrecht en is nog tot en met zondag te bezoeken. De beurs is vandaag geopend tot 21.00 uur, morgen en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. De Curaçao-stand bevindt zich in het speciale Caribbean Village, standnummer D032.


Het Curaçao-team

www.versgeperst.com