• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Cruiseschip Freewinds organiseert samen met de Curaçao Jazz Foundation (CJF) dinsdagavond een concert.  In de Starlight balzaal van het schip kan je genieten van een avond vol muziek. Drie jonge, lokale muzikale talenten geven gastoptredens: Desiree den Dunnen, Mildley Profas en Luigino ‘Gino’ Rosa.

Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Hulp aan Auditief Gehandicapten (HAG), een stichting die personen met gehoorproblemen bijstaat.

Desiree
Al van kleins af aan is zingen een grote passie van Desiree. Ze won een talentenshow in Nederland, zong in de meidengroep HEAT en werkte samen met verschillende professionele zangers en dansers. Na kort met een project housemuziek te hebben getoerd door Nederland, Duitsland, Spanje en Kroatië is ze teruggekeerd naar de muziek waarmee ze ooit begon, namelijk soul, R&B en jazz. Twee maanden geleden verhuisde ze naar Curaçao.

Mildney
Lokaal erg bekend als drummer en percussionist is Mildney Profas. Hij begon in de band Youth die onder leiding stond van Darwin Gregg, waarna hij in Tipiko Rozal en Brotherhood of Men speelde. Hij treedt regelmatig op met de zangeressen Jill Frans en de Cat Band van Natalay ‘Pushi’ Mardenborough.

Luigino
Na van zijn vader een tambora, een typisch instrument uit de Dominicaanse Republiek, te hebben gehad is percussionist Luigino ‘Gino’ Rosa nooit meer gestopt met spelen. In combinatie met zijn vaste baan treedt hij op in Europa, de Verenigde Staten en Afrika met een gevarieerd aanbod aan muziek.

Informatie
Kaarten voor het concert dinsdag kosten vijftien gulden per stuk en zijn verkrijgbaar bij de trap op een van de werven in Otrobanda waar de Freewinds ligt aangemeerd. De avond begint om 20.00 uur, maar je kan al vanaf 19.30 uur je kaartjes kopen.

www.versgeperst.com