CURAÇAO – Ondernemers kunnen hun nieuwe jaar goed beginnen met een gratis workshop ‘6 Steps to a Better Business’. ActionCOACH laat je morgen van 18.30 uur tot 21.00 uur zien hoe je stapsgewijs van jouw bedrijf een succesvol bedrijf kan maken.

Met de ActionCOACH-methode werk je vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met simpele strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het doel hiervan is dat de ondernemer een bedrijf opbouwt dat ook werkt zonder zijn of haar dagelijkse aanwezigheid.

Coaching
ActionCOACH is de grootste business coaching organisatie ter wereld met meer dan 1000 kantoren in 47 landen. Sinds 2009 is het bedrijf ook actief in het Caribisch gebied met vestigingen op Curaçao, Aruba, Suriname, Jamaica, Barbados, Dominica en Martinique. Als hoofdactiviteit heeft Actioncoach de individuele business coaching van ondernemers. Daarnaast biedt het bedrijf educatieve seminars en workshops. De workshop vindt plaats in het kantoor van ActionCOACH aan de Arcturusweg 1, dit is een zijstraat van de Neptunesweg. Om je aan te melden voor de workshop kan je bellen naar 737 09 56 of een e-mailtje te sturen naar dutchcaribbean@actioncoach.com.

www.versgeperst.com