CURAÇAO – De Freewinds is dinsdag weer terug op het eiland en organiseert een concert voor het volk van Curaçao om het jaar te openen. Het concert bestaat uit een optredens van Quality One, die terug is in de entertainmentwereld van Curaçao, the Freewinds Band en NGN Brass Plus.

Quality One is een muziekgroep met leadzangers Ernest ‘Keke’ Willems en Arthur ‘Tuyu’ Martina. De overige bandleden zijn: Norman ‘Jackson’ Alberto, piano, Tom Bell op gitaar, Jozef ‘Papi’ Leito op drum, Ramon ‘Monchi’ Joseph, op bas, terwijl de brasssectie wordt gevormd door NGN te weten Norman Kooks op trompet, Giovanni Atalita, trombone en Norbert Girigorie op saxofoon.

Muziek en zang
Na het optreden van Q1, zal er een vol uur zijn van muziek en zang, wanneer the Freewinds Band samen met NGN Brass Plus optreedt en zangers begeleidt zoals Franka Jansen, Gilmar Monte, Kadir Snijders, Debbie Beaujon en Toni Worrel. Allemaal artiesten die in 2012 hebben opgetreden op de Freewinds.

Plezier
Het concert staat in het teken van plezier waarbij alle artiesten tezamen het nummer ‘Celebration’ van Kool and the Gang zullen zingen, om samen het nieuwe jaar te vieren. Kaarten zijn verkrijgbaar via email: giovanni.atalita@blackberry.com, waarna zij electronisch opgestuurd zullen worden.

Quality One

2 reacties op “Freewinds opent het jaar met concert”

  1. Goed gezien ja, dat schip van die criminele beweging waar in Belgie een justitieel onderzoek naar is gestart.
    Die boot -vaste haven Curacao, vaart onder Panamese vlag, waar de blauwe asbest nog door het schip stuift.
    Die boot, waar scientologyjeugd-met-eigen-mening benedendeks gehersenspoeld wordt. Die boot waar je voor je laatste scientologypapiertje wel op kunt, maar niet af wanneer je wilt.
    Die enge organisatie, die op Aruba boekjes aan schoolkinderen uitdeelde. Die op Curacao volstaat met een fooi voor een paar ‘goede doelen’.
    Daar moet je toch HELEMAAL NIETS mee te maken willen hebben! Niet als publiek, niet als artiest, niet als eiland. Slechte reclame voor ons Dushi Korsou!

  2. Is dat niet dat Scientology schip. Wat doet dat ding hier toch?