• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nog maar een paar dagen en we luiden alweer het nieuwe jaar in. De tijd van feestjes, pagara’s en vuurwerkshows breekt weer aan. Versgeperst.com maakte een overzicht van alle schitterende vuurwerkshows en pagara’s om het nieuwe jaar in te luiden. Vanavond begint het geknal.

Vandaag geeft Real Deal in Saliña het startsein voor de pagara’s. Om 21.00 uur wordt de hemel verlicht met een indrukwekkende vuurwerkshow van de autoshop. Daarna is het morgen de beurt aan Kooyman Zeelandia, die om 20.00 uur een grote pagara aansteekt en Kokomo beach dat om 01.30 uur het nieuwe jaar in knalt met een vuurwerkshow tijdens de Full Moon party.

Zondag 30 december
De op één-na-laatste dag van het jaar is gevuld met vuurwerk en pagara’s. Om 20.00 uur kan je bij De Heeren in Zuikertuin onder het genot van een hapje en een drankje een schitterende vuurwerkshow bijwonen. Een half uurtje later is het beurt aan Robbie’s Lotery in Dominguito. De avond wordt als laatste uitgeknald door Grill King bij de boogjes in Punda. Om 22.00 uur wordt er een spetterende vuurwerkshow de lucht in geschoten.

Maandag 31 december
Oudjaarsdag wordt ingeluid door Café De Tijd bij Pietermaai. De grootste paragaparty van het eiland zal vanaf 12.00 uur van start gaan met DJ Alain. Aan het begin van de avond knalt De Tropen vanaf 19.00 uur af met een vuurwerkshow en pagara, waar je op de muziek van DJ Boogieman kunt genieten van een hapje en drankje. Om 20.00 uur wordt bij Larry’s aan de Caracasbaai de jaarlijkse pagara afgestoken. Precies om middernacht barst in het centrum van Willemstad en bij het Hilton hotel het feest los. Een goed begin van jouw nieuwe jaar.

www.versgeperst.com