• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Maar liefst 6012 kinderen zijn deze kerst verblijd met een kerstcadeautje. Dolfijn FM organiseerde dit jaar voor de zevende keer de actie ‘Ieder kind een kerstcadeau’. De gedoneerde cadeautjes zijn verdeeld over stichtingen die zich inzetten voor minderbedeelde kinderen.

“In het begin ging het niet zo hard”, vertelt coördinator Vesta Kauffman. “Ik dacht dat het door de crisis misschien minder zou worden en was bang dat we kinderen moesten teleurstellen. Maar gelukkig stroomden de cadeau’s later toch binnen.”

Ieder kind een kerstcadeau
Vanaf 6 decdember konden mensen een cadeautje doneren bij verschillende punten. Ook diverse bedrijven zetten een actie op touwen om cadeaus te verzamelen voor de kerstactie van het radiostation. Tot slot hebben meerdere winkels hun steentje bijgedragen. Zo doneerden Top1Toys, Bruna, drogisterij DA, Albert Heijn en Mensing’s Caminada een cadeautje na tien cadeaus verkocht te hebben.


Vesta Kauffman deelt kerstcadeautjes uit in Seru Fortuna

1 reactie op “6012 kinderen een kerstcadeau”

  1. Hele goeie aktie, we hebben zelf 22 kado’s gebracht als family, “niet als bedrijf”, dus we zijn blij dat onze persoonlijke bijdrage toch heeft geholpen om boven de 6000 kadootjes uit te komen, en we zijn blij om toch de happy face’s te zien van de kinderen en hopen zo toch een bijdrage te leveren aan de kinderen die onze toekomst zijn. Niet vergeten dat alleen een kadootje geven niet alles is en dat we meer moeten gaan denken hoe we onze medemensen in de toekomst blijven helpen. Prettige feestdagen;
    Manchi de Graaf