CURAÇAO – CIBC FirstCaribbean heeft een donatie van 3.000 dollar aan de Voedselbank Curaçao geschonken. Hiermee wil de internationale bank niet alleen de minderbedeelde medemens een steuntje in de rug geven, maar ook de gemeenschap aansporen om de Voedselbank te ondersteunen.

CIBC hoopt met de donatie meer dan 300 families blij te kunnen maken met een speciaal voedselpakket om het einde van het jaar mee te vieren. De Voedselbank gaat spannende tijden tegemoet in het nieuwe jaar, want de subsidie voor de organisatie wordt stopgezet. Alle hulp is daarom welkom.

Bijdrage
“Voedselbank Curaçao heeft bewezen dat het een enorme steun biedt aan onze gemeenschap”, zegt Lysaire Arvelo Ortela van CIBC. “Jammer genoeg hebben sommigen in onze gemeenschap deze hulp nodig om toch voedzaam voedsel te kunnen eten. De bank hoopt daarom dat deze donaties niet alleen in de kersttijden voorkomen maar ook dat het iedereen inspireert om het gehele jaar door een bijdrage te leveren.”

1 reactie op “CIBC FirstCaribbean doneert aan Voedselbank”

  1. Ik heb niets tegen een Télethòn voor slachtoffers Kruithuis, maar waarom nooit Télethòns voor bijvoorbeeld “Voedselbank Curaçao “???

    Veel kinderen hebben honger elke dag op ons eiland!!