• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao gaat in 2013 binnen de eigen grenzen op zoek naar een nieuw internationaal topmodel. Mode-onderwerpers Peter en Marlon Borgschot zijn na zestien jaar samenwerking op het idee gekomen om op Curaçao een televisieshow te maken, waar één nieuw topmodel uit moet komen.

“Dit nieuwe talent zal Curaçao internationaal op de kaart gaan zetten”, zegt Peter Borgschot op de persconferentie over de show. “De eerste vraag die modellen krijgen, is meestal: waar kom je vandaan? Ons nieuwe talent zal dan in alle grote wereldsteden over haar eiland vertellen. Daarmee kan zij iets heel moois voor Curaçao betekenen.”

Grote finale
De realityshow, die de naam ‘UNDUO Curaçao International New Face Competition’ draagt, begint in maart en is te zien op TeleCuraçao. De show krijgt negen afleveringen: iedere week vallen er drie potentiële topmodellen af in de strijd. In mei is de grote finale, die zal uitwijzen wie Curaçao de komende jaren in de modewereld gaat vertegenwoordigen. De winnares krijgt een contract bij het modellenbureau Next Model Management, dat in grote modesteden als Miami en Milaan werkt.

Opgeven
De casting voor het programma begint in januari 2013. Ben jij tussen de zestien en 22 jaar oud en beschik je over het talent en de ambitie om een internationaal topmodel te worden? Geef je dan op via de website van UNDUO.

3 reacties op “Curaçao zoekt nieuw topmodel”

  1. Ik sluit me aan bij Jackson. In ieder geval die van de laatste twee jaar waren geen goed voorbeeld. Er loopt inderdaad zoveel meer moois op ons eiland.
    Ik hoop dat ze ook kijken naar de attitude van de meiden. De arrogantie straalt er vaak vanaf.

  2. Ik hoop niet dat zij dan the Miss Universe Curacao als voorbeeld nemen qua looks…

  3. Genoeg dushis op Curacao