CURAÇAO – Verzekeringsmaatschappij Fatum organiseerde dit jaar verschillende liefdadigheidsprojecten rondom kerst. Voor de kinderen op Curaçao regelde het bedrijf cadeaus, die uitgedeeld werden op scholen. Ruim 200 kinderen konden een kerstcadeautje in ontvangst nemen.

Ook heeft Fatum de jaarlijkse traditie in ere gehouden om scholen die geen geld hebben voor een kerstviering, toch een mooi kerstfeest te bezorgen. Ruim 500 kinderen van verschillende scholen konden zo toch nog genieten van een gezamenlijk feest met hapjes, drankjes, zang en dans. Het personeel van Fatum deed zelf ook mee aan de viering, zowel in de organisatie als in de dans- en zangacts.

Koor
Fatum heeft ook een eigen zangkoor opgericht, dat geheel in de eindejaarssfeer een repertoir heeft ingestudeerd. Wekenlang hebben de medewerkers geoefend om straks een spetterend optreden te geven. Het koor is namelijk al meerdere malen geboekt voor een traditionele mis, ‘Misa di Aurora’.

2 reacties op “Kerstfeest voor ieder kind”

 1. Geachte heer Van De Hurk,

  Winstdelende levensverzekeringen bij Fatum krijgen, afhankelijk van het type polis, jaarlijks een winstbijschrijving. Wij gaan graag voor u na of u inderdaad ten onrechte geen winstbijschrijving hebt gehad op uw polis. Wij beschouwen uw reactie als een klacht en nemen die dan ook serieus. U kunt hiervoor, onder vermelding van uw polisnummer, rechtstreeks met mij contact opnemen via sinot.valery@fatum.com.

  Overigens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een misverstand recht te zetten. De cadeautjes die uitgedeeld zijn, zijn geheel op initiatief en op kosten van het personeel van Fatum gekocht en uitgedeeld aan minder bedeelde kinderen op Curacao. Twee andere recente voorbeelden van initiatieven die het personeel zelf genomen heeft met een vergelijkbaar sociaal karakter zijn een eindejaarsviering in het WTC voor schoolkinderen van scholen die hier geen geld voor hebben en optredens van het Fatum koor in verschillende kerkdiensten.

  Vriendelijke groet,

  Valery Sinot

 2. Fatum speelt kerstman met het geld van haar klanten. Ik heb een polis daar met winstbijschrijving en die winstbijschrijving heeft al 5 jaar niet meer plaatsgevonden.

  Way to go, Fatum.