• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – We zitten nog midden in december, maar de activiteiten rondom het Tumbafestival zijn in al in volle gang. De Associatie  van Muzikanten en Artiesten van Curaçao (AMAK) heeft na een succesvolle gimmick vorige week maandag, besloten een tweede te organiseren.

 
Ook is de jaarlijkse ontwerpwedstrijd voor de mantel voor de Tumba koning of koningin uitgebreid. Tijdens de algemene ledenvergadering van AMAK werd met dit voorstel ingestemd om meer lokale artiesten de kans te bieden om de mantel voor de koning of koningin van Tumba 2013 te ontwerpen en vervaardigen.

Gimmick
Tumba-liefhebbers kunnen zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur bij het Curaçao Festival Center kaartjes kopen. Voor reguliere kaarten betaal je 60 gulden, hiervan zijn er 500 beschikbaar. Wil je kaarten voor de Red Carpetsectie? Deze kaarten kosten 300 gulden. Wees snel, want hier zijn er slechts 200 van beschikbaar.

Ontwerpwedstrijd
Iedereen die mee wil doen aan de wedstrijd kan een ontwerp maken en deze op A4 insturen naar het secretariaat. Doe dit voor 28 december 2012 voor 17.00 uur naar festivalditumba2013@gmail.com. Een commissie bestaande uit ‘Carnavalista’s’ kiest het winnende ontwerp. Je maakt kans op twee Red Carpet kaarten en het recht om de mantel te mogen maken.

1 reactie op “AMAK organiseert activiteiten rondom Tumba”

  1. un minut di silencio pa esnan ku resientemente a perde nan bida riba trabou.
    No ta hopi eksigi?