CURAÇAO – Zelfvertrouwen, geluk en gezondheid. Het zijn allemaal dingen die iedereen wel in zijn of haar leven wil hebben. De topsportcoach Luigi Kwas is sinds vandaag weer terug op zijn geboorte-eiland en geeft tot en met 12 januari lessen die hieraan bijdragen. Ga op zoek naar jezelf en verrijk je leven.

Kwas geeft les in onder andere Persoonlijke Ontwikkeling Qigong, Meditation & Self-cultivation, Taijiquan en zelfverdediging. Qigong is onderdeel van de Chinese leer die je helpt lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. Daarnaast kun je een persoonlijke afspraak maken voor mental-coaching of begeleiding om emotionele problemen en stress aan te pakken. Tot slot de sportcoach Medisch Qigong behandelingen en massage om diverse lichamelijke klachten te helpen verzachten.

Luigi Kwas
Luigi Kwas is geboren op Curacao, maar woont al 32 jaar in Nederland. Kwas heeft meer dan 36 jaar ervaring met topsporten, waarvan grotendeels de oosterse gevechtskunsten. Na zestien jaar als ingenier te hebben gewerkt heeft hij zich gespecialiseerd in vechtsporten. Ook is hij zich gaan verdiepen in stressmanagement, therapeutische begeleiding en Feng Shui.

Workshops
De workshops worden gegeven bij Ubuntu Wellness Center Curaçao en Baas Sports. Ook is er de mogelijkheid tot individuele of groepsprivéles. Ben jij geïnteresseerd of wil je graag een les reserveren? Neem dan contact op met Luigi Kwas via telefoonnummer 465-5288.

www.versgeperst.com