• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De meest kleurrijke, stijlvolle en Caribische kleding laten Miss Curaçao Monifa Jansen schitteren op de Miss Universe verkiezing in Las Vegas. Vooral met haar outfit tijdens de ‘Costume Show’ vestigde de Miss veel aandacht op zich.

Monifa’s outfit, geïnspireerd door de vlag van Curaçao, vertelt veel over het eiland. De outfit geeft een mooi beeld van ons kleurrijke Caribisch Karnaval, maar ook de ontwikkeling in Koninkrijksrelaties is terug te vinden. De adelaar symboliseert de tijd die Curaçao doormaakt sinds het op 10-10-’10 een land werd. “Net als een adelaar verandert Curaçao haar veren wanneer zij zelfstandig wordt. Even sterk, doortastend en dominant als een adelaar gaat het eiland door met dagelijkse zaken zonder zichzelf tegen te laten houden door iets”, aldus familielid van Jansen, Ogeni Jansen.


Foto door The Perfect Miss

10 reacties op “Curaçao schittert tijdens Miss Universe Verkiezing”

 1. @Jackson, Een miss in een bankovervallers outfit kan best wel sexy zijn hoor 🙂

  Maar ik geloof niet dat je veel punten verdient tijdens miss universe als je het over je seksuele voorkeuren hebt…

 2. @Jackson, nou tot ziens dan maar…in het hiernamaals…?

 3. @Bert,

  Morgan zal de wereld vergaan… dus ze is een bank aan het overvallen in Las Vegas 🙂

 4. Rignald…

  Dus jij hebt liever bankovervallers dan meiden die sexen?

  Tja… ik denk dat je voor jezelf dan spreekt…

  Maar goed in het algemeen denk ik dat we kunnen concluderen dat een goede Curacaose Miss moeilijk te vinden is… maar ja het was sowieso een groote fake show… Curacao is geen uitzondering..

 5. @Jackson, is toch iets beter dan die dame van verleden jaar die zo slecht spaans sprak dat ze het over een bepaalde vorm van seks had..

 6. Wanneer komt ze terug?

  Dan moeten we de beveiliging van de banken verhogen.

 7. Meen gelezen te hebben dat er inderdaad een onderdeel was waarin kandidaten met hun Nationale Kostuums mochten opkomen. Dan is dit toch aardig. Misschien verwachten toeristen nu dat alle dames elke dag in dit nationale kostuum lopen?

 8. laten we hopen dat ze voor haar looks en niet IQ gaan

 9. Is dit voor of na haar bank robbery….?

 10. Een miss dat schittert in mooie interviews… waarop zij op een vraag antwoorde: Als morgen de wereld vergaat dan zal ik een bank overvallen….

  En dat vertegenwoordig Curacao….