CURAÇAO – Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. De kerstklokken luiden alweer bijna en heel Curaçao waant zich in kerstsferen. Tijdens een speciaal kerstconcert donderdag kan je genieten van kerstnummers die op kristallen instrumenten gespeeld worden.

Muzikanten uit Canada gebruiken kristallen schalen, didgeridoo’s en harpen om tijdens het concert bekende en minder bekende kerstnummers te spelen. Gaudry en Pauline Normand presenteren de avond.

Programma
De avond begint met een presentatie van kwartskristal en de kristallen muziekinstrumenten. Daarna kan je genieten van het kerstconcert dat gevuld is met kerstliedjes en originele composities. Hierna kan je een kijkje nemen bij de demonstratie van de verschillende instrumenten, hier kan je ook vragen stellen. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Informatie
Wil jij een kerstconcert bijwonen met een kristallen randje? Kom dan donderdag om 20.00 uur het concert bijwonen in het Hyatt Hotel. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kosten 40 gulden voor volwassenen. Kinderen tussen de twaalf en 21 jaar kunnen voor 21 gulden een kaartje kopen. De kaarten zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Bruna en Harmonia.  

 

www.versgeperst.com