CURAÇAO – Als we de Maya’s moeten geloven, is het vrijdag met ons gedaan: de eeuwenoude kalender van de volksstam stopt op 21 december 2012. Bij Kokomo vinden ze dat het aards bestaan op een goede manier afgesloten moet worden en daarom kan elk feestbeest nog één keer los op Doomsday – End of the world party.

Uiteraard moet zo een laatste feest der tijden groots worden. Daarom staan dj’s Like Mike en Dimitri Vegas met de draaitafels in het zand. Deze twee broers vliegen de hele wereld over en werden onlangs nog uitgroepen tot de koningen van het Belgische festival ‘Tomorrowland’.

Toegang
Doomsday begint vrijdag om 20.00 uur. Tegen 00.00 uur telt iedereen met elkaar af en dan zal blijken of wij vrijdag ons lot al in de ogen moeten kijken. Mochten we het toch overleven, dan gaat het feestje tot 04.00 uur door. Kaarten kosten 45 gulden in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Bruna, Mensings Caminada, Plein Café Wilhelmina en Kokomo Beach. Op de avond zelf kosten kaarten 55 gulden aan de deur.

3 reacties op “Feestend ten onder”

  1. Waarom verzinnen kanslozen dit soort verhalen. De Maya’s zeggen dat er een nieuw tijdperk aantreed, niet dat de wereld vergaat, want dat is allang gebeurd. De normen en waarden althans.

  2. Als de wereld toch vergaat waarom dan geld vragen voor entree? daar heb je toch niets meer aan!

  3. Wie zegt dat de wereld om 0:00 vergaat en niet eerder? Dat zal balen zijn als ie voor 20:00 vergaat…