CURAÇAO – De Curaçaose markt wordt al jaren overspoeld met souvenirs die in China, India, Ecuador, Colombia of Haïti gemaakt worden. Op de Caribische eilanden tref je dezelfde souvenirs aan. Way of Art wil daar verandering in brengen en de originaliteit en authenticiteit doen herleven.

Way of Art is te vinden bij de ‘Casitas’ aan het Hendrikplein 5 (verlengde van de Breedestraat). Het erfje dat Way of Art daar gecreëerd heeft met zijn ‘Casitanan di Palu’, moet een grote trekpleister worden voor toeristen maar ook voor lokale mensen of bedrijven die een origineel cadeau zoeken, ‘really but really made in Curaçao’.

Opening
De artiesten bieden zelf hun handgemaakte souvenirs aan de toerist aan in de ‘Casitas’. 10 procent van de verkoop gaat naar een instelling of persoon die iets doet voor de maatschappij. Way of Art is vandaag van 15.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Voor meer informatie check de facebookpagina van Way of Art.

3 reacties op “Lokale artiesten brengen originaliteit terug”

  1. Wij wensen jullie heel veel succes met dit geweldige initiatief!

  2. Helmaal mee eens, Nice! Binnenkort gaan we bij Way of Art starten met creatieve workshops voor jong en oud!

  3. Ook op scholen moet men weer beginnen met handenarbeidslessen. Een eiland die van toerisme afhankelijk is moet veel meer doen om aan toerisme te kunnen verdienen, te beginnen met creativiteit stimuleren op school. Huur professionals in om mensen meer creativiteit bij te brengen.

    Ik erger me ook aan die import Haïtiaanse prullaria die overal te koop worden aangeboden.