CURAÇAO – Het Art ’n Charity event dat ELEQT gisteren organiseerde is een groot succes geweest. Er is 50.000 gulden opgehaald voor Fundashon Sedreko en Fundashon Tuma Mi Man. De twee organisaties, die zich beide inzetten voor minderbedeelde kinderen, zijn erg blij met de inzamelingsactie.

Tijdens het evenement is op diverse manieren geld ingezameld voor beide goede doelen. Bezoekers konden geld doneren en maakten daardoor kans op verschillende prijzen. De grootste donatie kwam van Amicorp, zij doneerde 40.000 gulden.

Fundashon Sedreko
“We zijn erg tevreden met het resultaat van het event. Voor ons is dit een perfecte afsluiting van het jaar. Niet alleen is er een mooi bedrag opgehaald, de sfeer was erg prettig en we hebben interessante contacten gelegd. Met deze donatie kunnen wij het komende jaar zeker 1,800 jeugdige recreanten blij maken. We kijken uit naar een sportief 2013.” aldus Thakaidzwa Doran van Fundashon Sedreko.

Tuma Mi Man
Ook Marysol Rodgriguez van Tuma Mi Man is erg dankbaar voor het gedoneerde geld. “We zijn erg dankbaar voor deze mooie bijdrage en danken iedereen die deze donatie mogelijk heeft kunnen maken. Ons motto is ‘It takes a whole society to raise a child’, en we zijn daarom ook blij verrast met de steun die wij tijdens dit event hebben gekregen van de lokale gemeenschap.”

ELEQT
Sharin Treurniet, Regional Director ELEQT Caribbean is erg enthousiast over de opkomst en de opbrengst van de avond: “Ons Art ‘n Charity evenement was een groot succes. Met behulp van zowel leden als sponsoren hebben we veel geld opgehaald voor het goede doel, en tevens genoten van een gezellige avond. Ook in 2013 zullen de kinderen van Curaçao en hun ouders weer kunnen rekenen op de steun van Fundashon Tumi Mi Man en Fundashon Sedreko. Het is erg positief om te zien dat onze leden betrokken zijn bij de samenleving en het beste voor hebben met de minderbedeelde kinderen op ons eiland.”


Amicorp doneert 40.000 gulden aan Fundashon Tuma Mi Man


Spigt Dutch Caribbean doneert 10.000 aan Fundashon Sedreko

2 reacties op “ELEQT zamelt 50.000 gulden in”

  1. Mooie dame aan de rechterkant! wat is haar naam?

  2. Is zo’n ballenclub, waar ik me nog niet bij zou aansluiten in staat van opperste dementie, toch nog ergens goed voor.