• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Meer dan 7000 bezoekers en een uitje naar Aruba, Tisha heeft veel gemaakt. Toch is het tijd voor Teatro KadaKen om afscheid van deze succesvolle dame te nemen. Hun meest recente productie staat zaterdag voor het laatst op de planken. Een verhaal over je eigen pad bewandelen en breken met tradities.

De avond is niet slechts een afscheid van Tisha, maar de voorstelling wordt ook opgedragen aan Norman de Palm als blijk van waardering. Hij legt aan het einde van dit jaar zijn directeurschap van Teatro Luna Blou neer.

Informatie
Deze allerlaatste voorstelling kun je zaterdagavond om 20.00 uur bekijken in La Tentashon in Otrobanda. Kaarten zijn voor twintig gulden verkrijgbaar aan het loket bij Teatro Luna Blou.

Tisha
Een meisje van bijna veertien dat grote dromen heeft die zij dolgraag wil vervullen. Ze wil studeren en reizen, iets voorstellen in het leven. Maar dat betekent dat ze haar familie moet confronteren. Een familie voor wie het al helemaal vastligt hoe Tisha haar leven zal invullen. Tisha wil geen leven dat voor haar is uitgestippeld, maar een waarin zijzelf kan bepalen wat er gebeurt. Zo wil ze niet op haar veertiende zwanger raken, zoals haar moeder, grootmoeder en ga zo maar door. Ze wil deze traditie niet voortzetten, maar haar eigen weg gaan. Haar oma denkt hier helaas anders over. Besluit Tisha om haar eigen pad te volgen, dan zal dit het einde van de familierelaties betekenen…


Video door Elisa Koek

www.versgeperst.com