• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Junior Chamber International Willemstad (JCI Willemstad) is een lokale organisatie die aangesloten is bij de wereldwijde JCI, een federatie van en voor jonge leiders en ondernemers. Alle jonge, dynamische en positieve mensen kunnen zich nu aanmelden en lid worden.

De JCI Willemstad biedt ontwikkelingsmogelijkheden aan jonge mensen, tussen de 18 en 40 jaar, om de wereld positief te veranderen. Als lid kun je trainingen volgen, zoals ‘Spreken in het openbaar’, ‘Leren debatteren’, ‘Schrijven van businessplannen’ en ‘Het starten van een eigen bedrijf’. Ook krijg je de mogelijkheid om te reizen en mensen te leren kennen over de hele wereld.

Persoonlijke ontwikkeling
Marsha Martha-Martis is lid van de JCI Willemstad en is al naar een aantal ‘general member meetings’ geweest in 2009. “Ik heb mezelf voorgenomen om dit jaar actief lid te worden en mee te doen aan projecten om mezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, time-management en andere organisatorische rollen.” Martha-Martis laat weten dat JCI Willemstad momenteel druk bezig is met de voorbereidingen voor het wereldwijde JCI-congres dat in 2011 wordt georganiseerd op Curaçao.

Oorsprong
De wereldwijde federatie is in 1944 in Mexico City opgericht. Er werd toen gestart met acht nationaliteiten. Inmiddels is de nonprofit organisatie uitgegroeid tot 200.000 jonge leden uit honderd verschillende landen. De JCI Willemstad heeft momenteel 35 leden, maar wil dit het komende jaar graag uitbreiden tot tachtig. Donderdag 18 maart vond er een officiële meeting plaats waarin voorlichting werd gegeven over de werkzaamheden van JCI. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie of lid wilt worden, dan ben je van harte welkom op de informatiebijeenkomst die gehouden wordt op woensdag 14 april van 19:00 tot 21:00 uur in het Hilton Hotel.

1 reactie op “JCI wil meer leden”

  1. ik wil heel graag meer informatie over de JCI Willemstad groep, ik heb van gehoord en wil heel graag deelnemen aan een van jullie vergaderingen of info avond.