CURAÇAO – Radio Brasa start zondag met het uitzenden van Back To The Roots, een documentaireserie waarin groepen mensen herinneringen ophalen aan de hand van muziek. De eerste serie documentaires gaat over 40 dames, afkomstig uit voornamelijk Aruba en Curaçao, die teruggaan in de tijd.

Onderwerpen als eerste liefdes, belangrijke historische gebeurtenissen en ook het afscheid moeten nemen van geliefden passeren de revue. De dames maken allemaal deel uit van de groep Caribisch Zilveren Kracht, die op regelmatige basis bijeenkomt. In januari volgt een tweede serie documentaires. Hierin gaat Radio Brasa op bezoek bij een groep die afkomstig is uit Suriname.

Uitzendingen
De documentaireserie is opgedeeld in vier delen, waar je vanaf deze week elke zondag tussen 12.00 en 13.00 uur naar kunt luisteren. Op donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur Nederlandse tijd wordt de uitzending van de zondag ervoor herhaald. De uitzendingen zijn de beluisteren via de website van de zender. Wil jij ook herinneringen ophalen aan de hand van muziek? Meld je dan aan via info@radiobrasa.com.

www.versgeperst.com