CURAÇAO – De kerstperiode met gezelligheid, heerlijk eten en cadeaus breekt weer aan. Demissionair interim-premier Stanley Betrian gaf gisteren het startsein voor de zevende editie van de actie ‘Ieder kind een kerstcadeau’ van DolfijnFM. De actie helpt kansarme kinderen om ook een fijne kerst vieren.

De radiozender riep deze actie zes jaar geleden in het leven om ervoor te zorgen dat ook minder bedeelde kinderen met kerst een cadeautje ontvangen. Minister President Stanley Betrian had de eer om de actie te openen door twee cadeaus onder de kerstboom in de Dolfijn FM studio te leggen.

Inzamelen
Dolfijn FM zamelt alle cadeaus in, om die vervolgens over verschillende stichtingen, weeshuizen en andere instellingen te verdelen waar kinderen anders waarschijnlijk geen cadeau zouden krijgen. Iedereen die graag een kind een fijne kerst wil bezorgen, kan een cadeautje tussen de 10 en 15 gulden kopen en dit doneren. Het cadeautje moet geschikt zijn voor een kind tussen de 0 en 18 jaar oud.

Informatie
Wil jij een bijdrage leveren aan deze actie en een kind blij maken met een cadeautje? Koop dan een cadeau, schrijf op het pakje of het voor een jongetje of meisje is en voor welke leeftijd. Breng je cadeau naar de studio van Dolfijn FM op Mambo beach, Top1Toys, Bruna, DA of de Albert Heijn. De laatste vier doneren voor elke tien bij hun gekochte cadeaus één extra cadeau. De actie loopt tot en met 21 december.

1 reactie op “Geef kinderen een fijne kerst”

  1. Heeft Dolfijn FM Kerriet Skot en Idina al gebeld? Die hebben het namelijk heeeeeel goed voor met de kinderen op Cur en hebben nog wel een paar gejatte tonnetjes ergens liggen.