CURAÇAO – Het centrum voor naschoolse opvang, gerund door buurtorganisatie Fundashon Adelanto Rooi Santu (FARS), heeft een vriezer gekregen. CIBC FirstCaribbean doneerde de vriezer, omdat er al langere tijd een vriezer nodig was om de gezonde maaltijden die de kinderen krijgen goed te kunnen koelen.

Ongeveer 50 kinderen komen uit school naar het centrum, waar ze hard aan de slag gaan met hun huiswerk. Als ze hulp nodig hebben, kunnen ze dat in het centrum krijgen. Daarnaast kunnen ze nog verschillende andere activiteiten doen, die helpen bij hun ontwikkeling. Ook krijgen ze een gezonde, voedzame maaltijd die vanaf nu goed opgeslagen kan worden in de gedoneerde vriezer.

Vriezer
De voorzitter van FARS, Mr. Henry Suares vertelde hoe welkom de vriezer was. “We zijn CIBC FirstCaribbean dankbaar voor het schenken van de vriezer. Het centrum voor naschoolse opvang FARS heeft haar waarde voor de ontwikkeling van kinderen in Rooi Santu en naastgelegen buurten bewezen. We helpen kinderen op dagelijkse basis met huiswerk, maar ook bij hun ontwikkeling op het gebied van sport, kunst, muziek en sociale vaardigheden. Een goede maaltijd is dan belangrijk. Door de donatie van de vriezer door CIBC FirstCaribbean kunnen wij verse producten kopen en bereiden voor alle kinderen in ons centrum. Wij willen CIBC FirstCaribbean daarom ook hartelijk danken, ook namens alle kinderen in Rooi Santu en de omgeving natuurlijk.”

www.versgeperst.com