CURAÇAO – Het afgelopen weekend kon je je eventjes in modieuze kerstsferen wanen op het Christmas Showcase Fashion Weekend. Het World Trade Center werd voor vier dagen omgetoverd tot een groot winter wonderland gevuld met mode- en beautystands en een trendy modeshow.

Honderden bezoekers liepen langs de vele kraampjes vol snuisterijen en mode. Ook kon je plaatsnemen in de stoel van de make-up artiesten van L’Óreal en Inglot. Mooie looks voor overdag of juist een glamorous avondlook, alles was mogelijk.  

Sinterklaas
Ondanks dat de showcase in het teken van kerst stond, mocht ook de Sint niet ontbreken. Samen met zijn pieten bracht hij een bezoekje aan de showcase. De pieten zongen samen met de kinderen het lied ‘zwarte pieten stijl’ en gaven, helemaal in het thema van de showcase, zelf nog een kleine modeshow weg.

Mode
Fashionista’s konden vanaf half 8 hun hart ophalen. De modeshow vol met mode van onder andere Body Candy, ByChell, Mango, Soho, Fabiella’s en The World’s Closet werd knallende geopend door Soho Boutique. Op de maat van de beat verschenen verschillende modellen gehuld in de nieuwste trends voor het voorjaar/zomerseizoen van 2013.

www.versgeperst.com