• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De zanger Don Omar stond gisteren op het podium van het Curaçao International Raceway. Bekende hits als ‘Hasto Abajo’, Danza Kuduro’ en ‘Taboo’ kwamen uit de boxen, waardoor het publiek compleet uit zijn dak ging en flink met de heupen schudde.

De zanger werd vergezeld door vier van zijn dansers en Natti Natasha zong met hem het nummer ‘Dutty Love’. Er was wel een minpunt: Omar stond maar 50 minuten op het podium. Dat was volgens de organisatie niet de afspraak.

Afspraak
Tijdens een persconferentie afgelopen woensdag, waarbij het management van Omar aanwezig was, werd gezegd dat de artiest volgens het contract een optreden zou moeten geven van één uur en vijftien minuten. In eerste instantie zou de zanger ook bij de persconferentie aanwezig maar liet het, na ruim een uur te hebben gewacht, afweten. Zijn management gaf aan dat Omar moe was omdat zij de hele dag opnames hadden geschoten voor een documentaire die wordt gemaakt gedurende het verblijf van de zanger op ons eiland.

Dragrace
Vandaag en morgen ruilt Omar de microfoon in voor een race-auto en trekt hij zijn racekleding aan voor de Extreme Christmas Shout Out. De zanger heeft één van onze lokale racers, Ingemar Meyer, uitgedaagd voor een race. De dragraces van vanavond en morgen starten 19.00 uur. Morgenavond worden de winnaars bekendgemaakt. Kaartjes voor het evenement zijn te koop bij Mensing’s Caminada, Beep Beep in Rio Canario en pompstation Sta. Maria.

1 reactie op “Don Omar swingt voor het racen”

  1. HEAVY