CURAÇAO – Reggaeliefhebbers, houd  vrijdag een gaatje vrij in je agenda! Je kunt dan genieten van het spetterende concert Reggae Fireworks. In het voorprogramma staan onder andere DJ R01 (voorheen bekend als Zoontje) en Upraising Band. De populaire reggaezanger Sizzla treedt op als hoofdact.

De 36-jarige Sizzla werd door zijn ouders, toegewijde rastafarianen, grootgebracht in August Town, Jamaica. Sizzla wordt gezien als één van de meest invloedrijke en innovatieve reggae-artiesten van zijn tijd. Met andere artiesten zoals Capleton, Ja Mason, Turbulence en Anthony B staat hij aan het hoofd van een beweging die rastafariaanse waarden herintroduceert in de hedendaagse reggaemuziek door zich in zijn muziek vooral te bekommeren om spiritualiteit, maatschappelijk bewustzijn en verzet tegen vermeende onderdrukkers (Babylon). Hij staat momenteel onder contract bij VP Records en heeft ook een eigen recordlabel genaamd Kalonji Records.

Meet & Greet
De artiesten landen morgen op het eiland en geven ’s avonds een Meet & Greet waarbij alle fans persoonlijk kennis mogen komen maken. Je kunt van 19.00 uur tot 21.00 uur bij het Renaissance hotel de artiesten ontmoeten. Het voorprogramma wordt, naast bovengenoemde artiesten, verzorgd door Iron Spice en Dancehall Dreams. Chris Strick en MC Monti babbelen de avond aan elkaar als MC’s. 

Tickets
Kaarten voor het concert zijn 55 gulden en verkrijgbaar bij Beep Beep Rio, Mensing Caminada, Tik Tak Punda. Ook kan je aan de deur nog je kaartje kopen. Je betaalt dan wel wat meer, namelijk 75 gulden. VIP’s kunnen voor 250 gulden een tafeltje kopen, waarbij drank en eten inbegrepen zit. Er zijn maar enkele tafeltjes beschikbaar, dus reserveer snel door te bellen naar 565 74 25 of 515 21 11.

www.versgeperst.com