CURAÇAO – Tijd om te zwingen en je heupen los te schudden. Landhuis Brakkeput Mei Mei organiseert zaterdag in samenwerking met muzikant en componist Dennis Aalse, Bolero Night & more. Samen met zijn 22-koppige big band en verschillende bekende Curaçaose zangers en zangeressen speelt Aalse de sterren van de hemel. 

Onder andere Farley Lourens, Dennis Cicilia en Clinton Hato betreden het podium. Gedurende de avond worden er moderne, dansbare bolero’s ten gehore gebracht van artiesten zoals Gilberto Santa Rosa, Marc Anthony, Gloria Estafan en vele anderen. De show begint om 21.00 uur en voor 37,50 gulden kun je een kaartje kopen bij Mensings Caminada, Beep Beep & Landhuis Brakkeput Mei Mei.

Dennis Aalse
In Amsterdam studeerde Aalse Klassiek en Jazz aan het Sweelinck Conservatorium. Daarnaast volgde hij ook een studie muziektherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Trompet, Trombone, Hoorn en Tuba behoren tot de muziekinstrumenten die Aalse uitstekend beheerst. Als trompettist heeft hij onder andere meegedaan in vijf shows van Jandino en trad hij drie keer op bij het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.

1 reactie op “Swingen met Dennis Aalse”

  1. Briya Korsou. Bo ta un pais excelente. Ban demostra mundu kiko nos tin i kiko nos por. Love Love