• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Christmas Showcase Fashion Weekend staat weer voor de deur te trappelen. Vanaf donderdag wordt het World Trade Center omgetoverd tot een waar kerstspektakel. Verschillende standjes met allerlei snuisterijen en een modeshow op de catwalk ontbreken dit jaar wederom zeker niet.

Morgen wordt om 19.30 uur de showcase geopend, kort daarna volgt de eerste modeshow van het kerstevenement. Vrijdag en zaterdag gaan de deur om 18.00 uur open. Op vrijdag krijgen bezoekers een speciale aanbieding namelijk twee toegangskaartjes voor de prijs van één. Op beide dagen start de modeshow om 19.30 uur. Op de catwalk wordt de nieuwste mode geshowd van Eliza le Jeuz collection Aruba, Body Candy, Athena, ByChell, NPM Fashionality, Tous Jewelry, Mango, Optique Ana, Bamali, TNS by Tennis, Soho, Fabiella’s en The World’s Closet.

Dubbel feest
Op de laatste dag kunnen bezoekers langer van de kerstsfeer genieten. Het evenement gaat zondag al om 11.00 uur van start en kosten de kaartjes tot 18.00 uur 7,50 gulden. Om nog even extra de slaap uit de ogen te wrijven op deze zondagmorgen wordt tussen 11.00 en 12.00 uur gratis koffie en cake uitgedeeld. Na 12.00 uur komen niet alleen volwassenen aan hun trekken maar kunnen de kinderen hun dag niet op tijdens het kinderprogramma. De showcase heeft voor de kleintjes van alles in petto zoals een ‘Children’s fashion show’, schminken en knutselen en meeswingen met Mathijs Spaltman. En alsof dat nog niet genoeg komt de Sint met zijn pieten langs om de boel nog meer op te vrolijken.

Toegang
De laatste modeshow start wederom 19.30 uur, rond 23.00 uur sluit het WTC haar deuren. Kaartjes voor de Christmas Showcase Fashion Weekend zijn verkrijgbaar aan deur en kost voor volwassen 10 gulden en voor de kids 7,50 gulden.

www.versgeperst.com