CURAÇAO – Projectkoor Viva la Musica organiseert voor de zesde keer twee concerten in de Fortkerk, genaamd ‘Uniting with Music’. Onder leiding van Maril Boersema wordt er koormuziek gespeeld met composities van de hedendaagse Britse componist Karl Jenkins, die wereldwijd bekend is van zijn lied ‘Adiemus’.

Naast de muziek van Jenkins wordt er ook andere muziek gespeeld die past bij de titel van het concert. De organisatie is in handen van Eeuwe Zijlstra. Daarnaast dragen pianist Jair Konter, violiste Wilma Thalen, percussionist Matthijs Spaltman en de kinderkoren Angelitos en Voice Mail hun steentje bij aan de concerten.

Concertinformatie
De concerten vinden aankomend weekend plaats in de Fortkerk in Fort Amsterdam. Kaarten voor het concert van zaterdag 1 december om 20.00 uur kosten 30 gulden voor volwassenen en tien gulden voor jongeren tot 21 jaar. Het concert van zondag 2 december om 16.00 uur is voor volwassenen wat goedkoper, namelijk 25 gulden. Jongeren betalen net als op zaterdag tien gulden voor een kaartje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, de administratie van de Fortkerk, de koorleden van Viva la Musica. Indien er nog kaarten over zijn kun je ook bij de deur nog kaartjes kopen.

www.versgeperst.com