CURAÇAO – De jongens van The Opposites hebben recent op Curaçao hun videoclip van ‘Hey DJ’ opgenomen. De opnames waren niet gepland, maar pakten volgens de mannen goed uit. “Het is een gruwelijke video geworden!”

 
Volgens radiozender Funx was Willem de Bruin van The Opposites op familiebezoek op Curaçao toen het idee naar bovenkwam een videoclip te schieten. De video is gericht op de ‘echte’ mensen van het eiland. “Niet iedereen ligt daar op het strand”, vertelt De Bruin aan de radiozender. “Criminaliteit is aan de orde, maar dat zijn dingen die we niet zien.”

Tof
The Opposites werden naar eigen zeggen met open armen ontvangen tijdens het schieten van de clip. Ze gingen naar feesten, maar ook langs verschillende wijken zoals Seru Fortuna. “Mensen hebben ons daar echt omarmd. Ze zijn echt tof geweest voor ons”, aldus De Bruin.

4 reacties op “The Opposites willen echte Curaçaoënaars tonen”

  1. @jandro: dat zinnnetje van jou “1 love Curacao”, daarmee bedoel je waarschijnlijk “I love Curacao”,dus dan moet je de ‘1’ (cijfer een) vervangen door hoofdletter ‘i’. . . deze korte typcursus was gratis. . .

  2. @the dude: ja, ik dacht precies het zelfde! Echte Curacaoenaars wonen in criminele achterbuurten blijkbaar. . . wedden trouwens dat “echte” Curacaoenaren in hun ogen weer alleen maar “zwarte” Curacaoenaars zijn. . . ik word daar zo moe van, pfffffff

  3. Mooi gezegd. Respect voor dat. Curacao is veel meer dan dat. En er zal een dag komen waar mensen er stil van gaan zitten. En zover is dat ook niet geloof mij. 1 love curacao.

  4. Zegt hij daarmee dat de ‘echte’ mensen van Curaçao criminelen zijn en niet op het strand liggen?