• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Duurzaamheid speelt deze week een belangrijke rol tijdens de zestiende handelsmissie van Interexpo Curaçao. Het thema van het tweedaags congres is: ‘Het Caribisch Koninkrijk en Nederland; een duurzame relatie’. Met een uitgebreid programma worden de verschillende aspecten van duurzaamheid belicht.

Niet alleen duurzaamheid in de relatie om economische en zakelijke banden aan te halen en waar nodig te verstevigen, maar ook als het gaat om de financiële sector, ondernemerskansen, de gezondheidszorg en het onderwijs. Daarnaast komt het gebruik van alternatieve energie aan bod en de optimale afstemming tussen Nederland en de eilanden om de ontwikkelingen op dit gebied zo nauwgezet mogelijk te volgen.

Sprekers
Ongeveer achttien sprekers belichten tijdens het congres diverse aspecten van de duurzaamheid binnen het Koninkrijk. Fiscalisten, juristen, ondernemers en politici spreken over duurzaamheid in de brede zin des woords; zoals Hans Biesheuvel (voorzitter MKB), Annemarie Jorritsma (voorzitter VNG), Coert Beerman (directievoorzitter Rabobank Rotterdam), Jacqueline Zuidweg (Zakenvrouw 2012) en Wilbert Stolte (Rijksvertegenwoordiger voor de BES-eilanden). Daarnaast geven ook ondernemers en vertegenwoordigers van de lokale overheden uit het Caribisch deel van het Koninkrijk een presentatie van de zakelijke mogelijkheden van hun (ei)land.

Deelname
Het congres vindt woensdag en donderdag plaats in hotel Best Western Premier ART hotel in Eindhoven. Via de website van Interexpo kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het congres, hier staan ook de kosten voor deelname vermeld.

www.versgeperst.com