CURAÇAO – Bloemen, kleuren en ‘peace signs’ verschijnen 9 december weer op het strand terwijl muziek van Jimi Hendrix en The Who door de speakers knalt. Woodstock keert weer terug naar Curaçao en jij kunt twee gratis kaartjes ter waarde van 25 gulden per stuk winnen.

Van 12.00 tot 22.00 uur zullen tien bands het publiek voorzien van muziek uit het hippietijdperk. Volgens organisator Perry van de Mosselaar zijn de bands druk bezig een repertoire samen te stellen speciaal voor Woodstock. “We willen ons dit jaar echt richten op muziek uit de jaren ’60 en ’70. Sommige bands spelen deze muziek normaal niet, maar willen wel komen optreden. Deze zijn nu aan de slag gegaan met een speciaal repertoire voor Woodstock. Dit is erg leuk, want het is voor de muzikanten zelf ook iets anders dan ze normaal doen.”

Armand
Eén van de highlights dit jaar is de komst van Armand. De Nederlandse zanger brak in 1967 door met zijn nummer ‘Ben ik te min’ dat door een deel van Nederland, veelal de elite, werd gezien als een omstreden lied. Voor Armand bracht dit meer bekendheid en populariteit. De zanger stond en staat met zijn hippielook en vermeende marihuanagebruik bekend als dé protestzanger van de jaren ’70.

Kaartjes
Woodstock begint zondag 9 december om 12.00 uur en gaat door tot een of 22.00 uur. Kinderen, ouders, jongeren en bejaarden zijn allemaal welkom zo lang de hoofdgedachte ‘Love, Peace and Music’ wordt gewaarborgd. Kaartjes voor Woodstock kosten dit jaar 25 gulden.

Wil jij gratis naar Woodstock? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Noem drie bands/muzikanten die vorig jaar tijdens de eerste editie van Woodstock op Kokomo optraden.
Je kunt het antwoord vinden op Versgeperst.com. De prijswinnaar wordt vrijdagmiddag tussen 12.00 en 13.00 uur bekendgemaakt.

  Het juiste antwoord is:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  www.versgeperst.com