• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –‘Zij die weten, spreken niet. Zij die spreken, weten niet’, Edsel “Payo’ Juliet vertaalde dit oud Chinese gezegde op een humoristische manier in zijn nieuwe single ‘Boka será’, wat mondje dicht betekend. Op zijn Facebookpagina en YouTube is het nieuwste werk van Juliet te beluisteren.

Met de verkiezingen achter de rug vindt Juliet dat er tijd is voor herbezinning, ontspanning en tijd om te genieten. Ook is het tijd om je voor te bereiken op de feestdagen die eraan zitten te komen, zoals Sinterklaas, Kerstmis en het nieuwe jaar. Praten over politiek is volgens Juliet een kunst. “Je moet weten waar je het over hebt en ik weet weinig van de politiek op Curaçao.” Daarom blijft hij ‘Boka será’.

Nieuw werk
Veel van zijn nieuwe werk is op Curaçao en Aruba goed ontvangen. Het Arubaanse talent Jonathan Thiel van Upgrate Music coverde zelfs enkele van Juliet zijn nummers, waaronder ‘Tinpú’, ‘Kabaron’ en ‘Miami’. ‘Bai Bèk’, de nieuwste single van Juliet, is verkrijgbaar bij de bekende discobars.

Tour
Reden genoeg dus voor Juliet om aan het einde van dit jaar terug naar zijn geboorte-eiland te gaan. Samen met zijn band La Banda Loca brengt Juliet een bezoekje aan Aruba, Bonaire, Sint Maarten en natuurlijk Curaçao voor zijn ‘Party Tour’.  Er staan ook een aantal optredens met Jonathan Thiel gepland. Juliet is vanaf 21 november tot na carnaval met zijn ‘Party Tour’ op Curaçao.

 

www.versgeperst.com