• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het heeft even geduurd, maar muzikant Raphael Monsanto is weer terug op het eiland. Na een aantal denderende optredens twee jaar terug, staat hij deze week weer op het podium bij Ginger, de Gouverneur en landhuis Granbeeuw.

Monsanto werd in 1976 geboren op Curaçao. Zijn vader is Curaçaoënaar en zijn moeder komt uit Duitsland. Hij was zestien toen het gezin Monsanto naar Nederland vertrok, waar Raphael in een aantal boybands speelde.  Door een inschrijving bij een castingbureau kwam hij als achtergrondzanger bij Helmut Lotti terecht, wat hem naar zijn moeders thuisland  bracht.

Juanes en Mariah Carey
Monsanto woont nu nog in Duitsland en heeft inmiddels het podium gedeeld met sterren als Ronan Keating, Mariah Carey, Jamelia en Juanes. Monsanto is van alle markten thuis: Spaanse, Papiamentse, Nederlandse en zelfs Turkse nummers passeren de revue. De muzikant staat erom bekend zijn optredens helemaal alleen uit te voeren: zowel de zang, het gitaarspel en het ritme neemt hij voor zijn rekening.

Optredens
Vanavond staat Monsanto met zijn ‘one man show’ bij Ginger vanaf 22.00 uur. Morgenavond schuift hij aan bij het feestje Neo Soul dat voor de eerste keer plaatsvindt bij de Gouverneur. Samen met dj Seven en dj Qj neemt Monsanto het muzikale deel op zich. Dit feest begint om 21.00 uur. Woensdag vanaf 20.00 uur laat Monsanto nog een keer van zich horen bij 27 Bar & Terrace, landhuis Granbeeuw aan de Cascoraweg. Entree voor zijn optredens is gratis.

www.versgeperst.com