• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Rasechte speurders kunnen zich volgend weekend helemaal uitleven. Bij Sea Aquarium wordt een heuse Scavenger Hunt georganiseerd waarbij speurders het schiereiland beter kunnen leren kennen. Na het speurwerk, kunnen de waaghalzen zich vermaken tijdens de Family Day.

De bedrijven die deel uitmaken van Bapor Kibra zien het schiereiland eigenlijk als een Stromboli-eiland. Deze eilanden in de Tyrreense Zee ontstaan door uitbarsting van de oudste vulkaan ter wereld die nog steeds actief is. Aangezien Sea Aquarium Park uit het niets is ontstaan, kan dit park ook worden gezien als Stromboli-eiland. Vandaar dat 2 december de Stromboli Scavenger Hunt wordt georganiseerd.

Prijzen
In groepen van vier gaat de zoektocht van start om het gebied van Stromboli Bapor Kibra te verkennen. Tijdens de tocht moeten de deelnemers opdrachten uitvoeren, maar vangen ze ook prijzen. Zo krijgen alle deelnemers een gratis lidmaatschap van een half jaar voor Sea Aquarium, een kortingsbon voor Dolphin Academy, gratis toegang voor Family Day en een fotoboek van Curaçao. De groep die het als eerste eindigt sleept bovendien duizend gulden cash in de wacht en een trip naar de diepte met de Substation.

Registreren
Iedereen die wil deelnemen aan de spannende Scavenger Hunt kan zich tot 29 november inschrijven. Deelname kost 75 gulden per groep (vier personen), inclusief ontbijt en lunch. De jacht gaat 2 december om 09.00 uur van start en duurt tot 13.00 uur.

Family day met kortingen en activiteiten
Terwijl de jagers op verkenning zijn, kan de rest van de familie zich 2 december ook vermaken. Vanaf 08.00 uur is het Family Day bij Sea Aquarium; de kans om weer kennis te maken met de bedrijven in Bapor Kibra. Tijdens deze dag kun je samen een Dolphin Encounter, Sea Lion Encounter of Dolphin Swins doen, maar betaal je maar voor één. Reserveren is bij deze ervaringen wel nodig. Dolphin Suites, Curaçao Dolphin Therapy Center, Royal Resorts en Substation hebben speciaal voor de Family Day een open dag waar bezoekers van dichtbij kunnen zien en meemaken wat deze bedrijven te bieden hebben.

Meer activiteiten
Naast alle shows van Sea Aquarium, zijn er bouncers, een chu chu train, een bezoek van Sinterklaas (tussen 13.30 en 14,30 uur), eten, drinken en muziek van dj Sandro (Radio MAS). De dag wordt om 17.00 uur afgesloten door de band Danza die tot 18.00 uur spelen. Entree voor Family Day is vijf gulden en gratis voor de Scavenger Hunt deelnemers.

www.versgeperst.com