CURAÇAO – Soroptimist International Club organiseert in het kader van haar 65-jarige jubileum een tal van activiteiten voor leden en niet leden. Zo organiseren ze vrijdag een mini symposium en kan je vrijdag genieten van een groots benefietconcert.

 
Leden van de Soroptimist International Club geven veel om Awareness, Advocay en Action. Daarom worden de opbrengsten gebruikt om maatschappelijke projecten als donaties aan enkele lokale projecten.

Symposium
Het mini symposium draagt de titel ‘Het grote belang van Normen en Waarden bij de geestelijke Armoedebestrijding’. De gastsprekers zijn Prof.Jamie Saleh en Prof. Valdemar Marcha. Na afloop kun je genieten van een hapje en een drankje in de vorm van een Wine and Cheese activiteit. Deze vindt plaats bij de Centrale Bank van 19.30 uur tot 22.00 uur. Deelname kost 75 gulden.

Benefietconcert
Met medewerking van de Aalse Big band, de Aalse Youth Orchestra, Saxofoniste  Franciska Storm en Danzarte vindt zaterdag een groots benefietconcert plaats. Dit vindt plaats bij het Curaçaose Museum van 19.30 uur tot 22.30 uur. Kaarten hiervoor kosten 35
gulden.

Kaartverkoop
Kaarten voor zowel het symposium als het concert zijn verkrijgbaar bij Edith Wal. Zij is bereikbaar op het nummer 524 40 44. Daarnaast zijn kaartjes voor het concert verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada.

www.versgeperst.com